Back to All Events

Şifalı Bahar Yoga Kampı Kapadokya


  • Les Maisons de Capadoce (map)

Şifalı Bahar Yoga Kampımız bu yıl 11-14 Nisan 2019 tarihinde Kapadokya'da gerçekleşecek. Geçen sene Artvin Macahel yükseklerinde yeşile, temiz havaya doyduk; şimdi sarıya, topraklanmaya başka bir gezegene benzeyen Kapadokya’ya iniyoruz. Önceki senelerdeki gibi bol bol yoga, meditasyon, gezemece görmece, deneyim etme ile dolu dolu; en önemlisi tüm bunları birlikte paylaşacağımız bir kamp olacağına inanıyoruz.

Konaklama:

Les Maisons De Cappadoce

KAMP PROGRAMI

11 Nisan Perşembe

17:00 Tanışma ve Yin Yoga - Hilal

19:30 Otelde akşam yemeği

12 Nisan Cuma

07:30 - 08:00 Meditasyon - Duygu

08:00-09:30 Hatha Yoga - Duygu

09:30 - 10:30 Kahvaltı

11:00 Otelden hareket: Kaymaklı Yeraltı Şehri, Mustafapaşa, Devrent Vadisi, Paşabağı, Avanos ve Göreme Müze Gezisi

18:00- 19:30 Yoga Terapi - Hilal

19:30 Otelde akşam yemeği

13 Nisan Cumartesi

07:30 - 08:00 Meditasyon - Hilal

08:00-09:30 Hatha Yoga - Hilal

09:30 - 10:30 Kahvaltı

10:30 - 13:30 Serbest zaman

13:30 - 15:00 Yin Yoga - Duygu

15:30 Otelden hareket: Çavuşin - Kızıl Çukur Tepesi Sessiz Yürüyüş (4,5 km) ve Meditasyon

18:00 Gün batımı ve şarap tadımı

20:00 Otele dönüş ve akşam yemeği

14 Nisan Pazar

07:30 - 08:00 Meditasyon - Duygu

08:00-09:30 Hatha Yoga - Duygu

09:30 - 10:30 Kahvaltı

Otelden ayrılış

ÜCRET

1535 TL - 3 kişilik odada konaklama

1655 TL - 2 kişilik odada konaklama

-Bu ücrete konaklama, vejeteryan sabah kahvaltısı ve akşam yemeği, tüm yoga ve meditasyon dersleri, hava alanı - otel arası grupla transfer, gezi bölgesi transfer, rehber ücreti, şarap tadımı ve otel-havalanı grupla transfer dahildir.

-Uçak bileti, müze giriş ücretleri, öğle yemekleri ve kişisel ekstra harcamalar dahil değildir. Müze girişleri için geçerli müze kartı olanlar ücretsiz girebilirler.

Müze kartı olmayanların 70 TL ödeyerek bir sene boyunca geçerli müze kartını almasını özellikle öneririm. Böylelikle gezimizdeki tüm müzelere giriş hakkı elde edebilirler.

Fiyatlar Şubat sonuna kadar geçerlidir.

Gruptan ayrı havaalanı-otel ve otel-havalanı transferi için shuttle kullanmak isteyenler Kayseri Havalanı için 40 TL, Nevşehir Havaalanı için 35 Tl ücret ödeyerek otele ya da otelden havaalanına ulaşım sağlayabilirler.

Otel büyük, ancak yoga yapacağımız alan küçük. Bu nedenle yerimiz sınırlı. Kampımıza katılmak isterseniz gecikmeden bu mailime dönüş yapabilirsiniz ki kayıt için ilerleyelim ve dolmadan yerinizi ayıralım.

Kayıt ve sorularınız için:

hilal@yogabakkali.com

Önceki Şifalı Bahar Yoga kampı fotoğraflarını görmek için tıklayınız.


DERSLERE KİMLER KATILABİLİR?
Dersler her seviyeye açık. Derslerde her tür seviyede öğrenci için farklı yönlendirmeler olacak. Bir süredir yoga yapıyorsanız, hiç yoga yapmamış ve yogaya başlamak istiyorsanız, bir süredir yogadan uzak kaldıysanız ve tekrar başlamak istiyorsanız ya da hiç geçmeyen sırt, bel, boyun ağrılarınız varsa kışın hızlı temposundan yorgun düşmüş ve enerji toplamak istiyorsanız, kafa dinleme isteği duyuyorsanız bu kamp sizin için çok uygun. 


Eğer daha önce hiç yoga yapmadıysanız da harika bir başlangıç! Özel bir sağlık durumunuz varsa lütfen bize yazın. 


Hilal Bakkaloğlu ve Duygu Bingöl kimdir?

Yogaya yıllardır gönül vermiş, meraklı, ilgili, öğrenmekten ve öğretmekten keyif alan aynı yolun yolcusudur. Her ikisi de yıllardır yoganın türlü şifasını kendi bedenlerinde deneyimlemekte ve bunu paylaşmaktan büyük keyif almaktadırlar. Cihangir Yoga'nın tam zamanlı eğitmenlerinden olan Hilal ve Duygu, İstanbul içinde ve dışında grup ve bireysel dersler vermekte, yoga atölyeleri, kurslar ve kamplar düzenlemektedirler. Bugüne kadar sayısız kişinin yogayla tanışmasına ve bu şifalı yolda ilerlemesine destek olmuşlardır. Halen öğrenmeye ve öğretmeye devam etmektedirler. Eğer Duygu veya Hilal'i tanımıyorsanız İstanbul içinde verdikleri derslere katılıp tanışabilir ya da e-posta üzerinden iletişim kurabilirsiniz.